Ma scuzati ca va deranjez din nou cu aceeasi tema, lansarea PSD, dar nu mai pot. Mai vad o chestie noua din discursuri, mai dau peste o prostie. De fapt asta e o tampenie, o nesimtire.

Doamna Daniela Popa, presedinte PC si aliata PSD in aceste alegeri (cum?! n-o stiti? stati linistiti. nici eu) a declarat la renumita lansare a candidatilor PSD urmatoarele (citez aproximativ, pentru ca nu am gasit momentul pe net): „Domnule Iliescu, cum ati spus si dumneavoastra nu cu mult timp in urma, daca nu eram noi se ducea dracului de tot tara asta!”

Deci, ori sunt eu prost ori Bucurestiul a preluat titulatura orasului Caracal (no ofense pentru locuitorii din Caracal; asa se spune 🙂 ). Cum sa spui la un eveniment de o asemenea amploare, in fata a milioane de oameni (ca deh, Realitatea si Antena 3 au tinut sa invatam pe de rost toate discursurile), femeie fiind, ca „daca nu eram noi se ducea dracului tara asta”?

Tagged on:         

One thought on “E clar. S-au tampit complet.

  • octombrie 1, 2008 at 10:29 pm
    Permalink

    Au luat-o razna frate! Deci io n-am putut sa ma uit! Imi era rusine de rusinea lor! Ce-i cu genul asta de adunari? Care e targetul? Pe cine incearca sa pacaleasca?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.