E al doilea articol pe care il scriu despre gafele de la lansarile partidelor romanesti. De la PD-L cu al lui Boc trecem la PSD. Trec peste discursul lui Geoana pentru ca incep sa cred ca sunt eu prea prietentios. Nu vad macar un singur discurs care sa imi placa in politica romaneasca. Dar problema nu e la oamenii de PR (desi la capitolul organizarii de evenimente stau prost), problema e la politicieni. Politicieni care nu sunt buni oratori si care nu stiu sa comunice. Dar asta e subiectul unui alt articol…

Ce m-a scos din sarite la lansarea a PSD a fost prezenta unui om: Costel Busuioc. Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu omu’. Sa cante, bravo lui. Dar TU, CA OM DE PR, CA ORGANIZATOR DE EVENIMENTE (am scris cu litere mari pentru ca e doua oara pe ziua de azi si m-am enervat 🙂 ), cum sa il aduci pe Costel Busuioc sa cante la lansarea unui partid politic? Ok. Am inteles. V-a placut Frudui Iancu la lansarea PNL. Da’ macar ala era candidat. La urmatoarele alegeri la ce sa ne asteptam? Eu sugerez mai multe ipoteze: ori o aduceti pe Elodia, ori gasiti un strand si faceti o serbare mare (concerte, mici, festivalul berii etc.) sau si mai bine (pentru ca sexul a vandut mereu cel mai bine) dati filme porno cu membri din alte partide politice ca si asa e la moda.

Si ne mai intrebam de ce avem OTV, cand partidele politice sunt mai ceva decat „televiziunea poporului”. Si sa nu-mi spuneti ca asta e poporul roman, asta cere si asta ii dam, ca va dau si eu o palma.

UPDATE: Busuioc a declarat ca Geoana l-a invitat la acest eveniment. Desi sunt aproape sigur ca nu e asa, daca e adevarat inseamna ca s-a intors lumea cu fundu’n sus.

Tagged on:         

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.