Termenul de „amatorism” in acest context recunosc ca nu imi apartine. Doamna Stela Popescu l-a spus cu privire la noul Guvern intr-o emisiune de azi de pe Realitatea in care se dezbatea ordonanta data de noul Guvern, ordonanta ce ii are ca victime colaterale si pe actori. Actori ce nu mai pot lua si pensie si salariu.

Da. Doamna Stela are perfecta dreptate. Prin aceasta ordonanta guvernul a dat dovada de amatorism in forma pura. Calauziti de predicile consilierului Basescu s-au grabit sa stearga impresia de lehamite lasata de coalitia facuta si au vrut sa castige simpatizanti inca din primele zile de guvernare. Au vrut ca poporul sa spuna „Bravo bah. Uite-i pe astia. Asa. Sa ia de la bogati sa le dea saracilor. Sa le taie salariile alea la toti. Uite de ce nu aveam noi bani si de ce vine criza”. Au pus-o de-o ordonanta fara sa gandeasca. Au dat ca exemplu enormele salarii si pensiile din Ministerul Apararii, dar au uitat ca dau si in altii. Astfel, profesorii iesiti la pensii care inca mai activeaza din cauza lipsei de personal sunt obligati sa se lipseasca de unul dintre venituri si la fel si actorii. Miturile teatrului romanesc sunt nevoiti sa renunte sa mai profeseze si sunt obligati sa se multumeasca cu pensie. Mi-a fost rusine mie sa-l aud pe Victor Rebengiuc azi la Realitatea ca are pensie 1500 de roni. Nu-mi venea sa cred.

Ce pot sa mai spun… Rusine! Domunule Boc, tara asta nu scapa din criza prin taierea banilor de taxi in strainataturi si nici luand putinii bani profesorilor si actorilor pensionari. Si nu, sa stiti ca nu suntem prosti. Nu ne luati ochii cu astfel de lucruri ca sa guvernati linistiti in cei 4 ani.

Tagged on:             

One thought on “Amatorism in forma pura

  • ianuarie 7, 2009 at 2:23 am
    Permalink

    Exact! Banii aia de taxi nu sunt nimic. Populismul desantat se intoarce acum impotriva lor.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.