Ieri m-am uitat la Obama. Ma bateam daca pierdeam ceremonia. Nu pentru ca sunt mare fan ci pentru imi doream sa vad cum da la televizor un eveniment de asa mare amploare. Am vrut sa vad ce se arata, ce se spune, cum se spune.

Recunosc ca mi-a placut mult discursul lui Obama de dupa castigarea alegerilor. El e un excelent orator, un bun actor, iar cei care s-au ocupat de discurs genii 🙂 . Nu stiam la ce se ma astept de la discursul de la invenstitura, dar chiar si asa am fost surprins. Am vazut un Obama care a adus problema crizei din primele fraze, lasand pe mai tarziu frazele mobilizatore si cuvintele care emotioneaza. Sunt sigur ca a fost un discurs mult mai putin gustat de americani, de cei avizi de show.

Cat despre eveniment in general pot spune ca a fost impresionant, dar diferenta de cultura m-a facut sa fiu reticent unor chestii. Imi place showul, il gust intr-o mare masura, dar ieri parca a intrecut masura. Nenea ala care era preot m-a facut sa ma gandesc serios sa schimb programul. Interesanta a fost asocierea de natii care au avut prim planul: nenea ala cantaret, cu vioara in mana, nu fara motiv a fost de origine asiatica.

De acum ecuatia se schimba. Show-ul e show, dar SUA are nevoie si de politica.

Tagged on:             

One thought on “Obama’s show

  • ianuarie 22, 2009 at 11:17 pm
    Permalink

    chiar ai punctat bine. show`ul e exceptional. sa vedem cum se descurca practic la conducerea tarii. SUA e totusi o tara mare si puternica. si criza e si mai mare. stii tu vorba,om trai si om vedea. lumea are incredere in el.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.