Se da Puterea, o colitie formata din doua partide care si-o impart si doua modele diferite de organizare: Tatucul suprem si gastile.

Avem un PD-L cu un tatuc in frunte. El nu poate sa fie si presedinte de tara si presedinte de partid, dar si-a pus omul in fruntea partidului. Acel om care e ca un fel de sef de clasa, numit de dirigente, turnator a tot ce se intampla in clasa si injurat de toti colegii, dar injurat pe sub mustati ca daca aude tatuca s-au lins pe bot de 10 la purtare sau 5 la obiectul predat de el.

De cealalta parte avem un PSD condus de gasti. Se da un fost tatuca, un etern doritor de loc de sef suprem, un sef cu aliura de pacalici, un Hrebenciuc, un Mitrea, un Vanghelie, un Oprisan, un Oprea, un Mazare, un grup de la Cluj. Acestia conduc mai multe gasti si trec dintr-o barca in alta in functie de interesele proprii.

Dezavantaje? Pai in cazul I ce zice tatuca e lege. Si desi multora le scrasnesc dintii o fac pe silent, ca le e bine. In cazul II toti vor mai mult. Toti vor si internele, si mediul si secretari de stat, dar nu se poate. Deci isi baga beregata unu’ in gatul altuia pana tre’ sa faca transfuzie.

Deci cum e mai bine? Tatuc sau gasti?

Tagged on:             

One thought on “Tatuc sau gasti?

  • ianuarie 14, 2009 at 7:00 pm
    Permalink

    Pai, din cate se vede, fara Tatuc nu se poate la astia. Gastile au scapat si ele de Tatucul lor de cand a iesit la pensie, si isi fac de cap pe culoar, la tigari la wc, cu fetele la cafele…Cand se satura de dezmat o sa-l recunoasca pe Tatucul mai tanar si o sa intre cuminti la ore.. Ca au nevoie de note de trecere…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.