Se vede ca nu am vorbit aiurea aici. Basescu a aparut in aceasta seara pe Realitatea intr-un interviu in direct alaturi de Ursu si Emil Hurezeanu. Campania a inceput demult, iar desfasurarea de forte mediatice de pe Realitatea din acea seara in care Basescu a fost la TVR nu putea sa ramana fara ecou in tabara actualului presedinte.

Am vazut un Basescu imbatranit fizic. Din 2004 si pana acum a trecut timp care pe fata altora a lasat mult mai putine urme decat pe fata lui Basescu. Acest lucru face campania electorala mult mai interesanta. Ramane de vazut daca Basescu a imbatranit si psihic.

A fost foarte interesant de vazut cat de diferit este un interviu al presedintelui la Realitatea fata de un interviu al presedintelui la televiziunea publica. E o chestiune la care merita meditat.

In urma precizarilor facute cu privire la Elena Basescu eu tind sa cred ca fiica presedintelui nu va ajunge in Parlamentul European. Nu pot argumenta, dar am o presimtire. Ramane de vazut daca se va adeveri.

O alta chestiune la care merita sa ne oprim e ceea ce a urmat dupa interviul presedintelui (la momentul la care scriu articolul, emisiunea la care fac referire e in desfasurare). Nici nu a apucat bine presedintele sa iasa din emisiune ca legatura a fost data in studio la Turcescu, iar Nistorescu a inceput instantaneu sa-l desfinteze pe Basescu.

Seria de evenimente mediatice de acest tip si contextul politic in care ne aflam ma face sa astept cu nerabdare campania pentru prezidentiale.

Tagged on:                     

One thought on “Campanie, hai odata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.