Zilele trecute mi-a căzut în mână ultimul număr din periodicul Foișorul de Foc 🙂 , periodic editat de, citez, „Consiliul Local al Sectorului 2 București”. După o succintă analiză a produsului am decis să public câteva cifre.

Numărul 35 al periodicului Foișorul de Foc are 24 de pagini color în care se pot găsi 11 poze cu primarul sectorului 2, Neculai Onțanu. Numele primarului a fost menționat de 35 de ori (poate am mai ratat o menționare sau două) în cele 24 de pagini. De câte ori a apărut Primăria Sectorului 2 n-am mai numărat pentru că era o muncă prea grea. Oricum, de peste 35 de ori.

Prima pagină conține 3 poze ale primarului, un desen cu un copil (desen intitulat Rugăciune), iar în partea stângă superioară (cea mai vizibilă) apare poza portret a primarului alături de un articol și de titlul scris cu litere de-o șchiopă, PENTRU MINE CONTEAZĂ INTERESUL ȘI PROBLEMELE OAMENILOR, MAI PRESUS DE SPRIJINUL VREUNUL PARTID POLITIC.

Pe ultimă pagină identificăm două articole pe subiecte religioase, dar și unul despre povestea zodiilor (bună combinare).

Din subiectele abordate putem aminti reușitele primăriei și ale primarului, atacul față de consilierii locali ai PNL (cu nume și poză prim-plan, ca la pușcărie) care ar fi votat împotriva a nu știu ce lucru (ba chiar un anume inginer, șeful serviciului Investiții Reabilitare Termică, semnează un articol în care îi acuză pe reprezentanții PNL în consiliul local că au votat împotriva asigurării fondurilor pentru nu știu ce program) și diferite asocieri între primar și fețe bisericești, foști militari, tineri, copii, bătrâni și oameni sărmani.

Dacă există un astfel de produs însemna că există și public pentru el, nu?

Tagged on:                                 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.