Adi Zăbavă

Consultant în comunicare politică cu experiență de peste 12 ani, fiind implicat în campanii electorale din Europa, Asia de Sud-Est, Africa sau America Centrală și de Sud. Începând cu anul 2009 am fost implicat în majoritatea campaniilor electorale din România, fie la nivel național, fie la nivel local. Am fost parte din campanii electorale ale partidelor sau ale candidaților pentru alegerile prezidențiale, parlamentare, locale sau europarlamentare. În afara perioadelor electorale am ajutat politicieni aflați în diverse funcții să-și atingă obiectivele sau pe cei fără funcții să ajungă în funcțiile dorite. Am lucrat cu președinți de partide, cu oficiali având funcții de conducere în Parlamentul României, cu președinți ai diferitelor filiale de partid, dar și cu primari sau viceprimari din administrația locală.

Din 2014 și până în prezent e posibil să fi dat de mine și prin diferite talkshow-uri politice ale televiziunilor sau radiourilor autohtone, dar și în articolele diverselor publicații românești. În toată această perioadă am fost invitat în platourile Digi24, TVR1, TVR Info, Realitatea TV, B1TV, Euronews România, Antena 3, Profit TV, România TV, Prima News, Aleph News, Money TV, Adevărul Live, Europa FM, Radio România Actualități, RFI România, Digi FM. Am fost citat în articole de pe Adevărul, Europa Liberă, Ziare.com, Fanatik, Gândul, RFI, Digi24.ro, Știrile TVR, Stiripesurse, PSnews, Krónika online.

Sunt absolvent al Masteratului de Comunicare Politică. Marketing Politic și Electoral (S.N.S.P.A.) și licențiat în Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Litere din cadrul Universității din București. Ulterior am fost invitat în mai multe rânduri să le vorbesc studenților din programale de licență sau masterat ale celor două facultăți despre comunicarea politică.

Deși de-a lungul timpului au fost abordate diferite subiecte pe acest blog, acum el este dedicat în totalitate comunicării și analizei politicie.

În 2011, blogul a ocupat locul al treilea la categoria Blog despre Politică de la Roblogfest.