Adi Zăbavă

Consultant în comunicare politică. Începând cu anul 2009 am fost implicat în mai multe campanii electorale (Alegeri Europarlamentare 2009, Alegeri Parlamentare – 2012, 2016, Alegeri Locale – 2012, 2016, Alegeri Prezidențiale – 2014), proiecte online de jurnalism politic și consultanță politică. Începând cu anul 2016 sunt implicat în diferite campanii electorale din afara României.

Din 2014 și până în prezent e posibil să fi dat de mine și la diferite talkshow-uri politice ale televiziunilor  sau radiourilor autohtone :). Sunt recurentat invitat în platourile Digi24, TVR1, Realitatea TV, Radio România Actualități. Am trecut prin vremuri apuse și pe la B1TV, Antena 3, RTV, Adevărul Live, Money TV, RFI România.

Sunt absolvent al Masteratului de Comunicare Politică. Marketing Politic și Electoral (S.N.S.P.A.) și licențiat în Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Litere din cadrul Universității din București.

La scurt timp după alegerile prezidențiale din anul 2009 am publicat, în revista Behind the Spin, articolul Politics in Romania, twenty years on

Deși de-a lungul timpului au fost abordate diferite subiecte pe acest blog, acum el este dedicat în totalitate comunicării și analizei politicie.

În 2011, blogul a ocupat locul al treilea la categoria Blog despre Politică de la Roblogfest.

Lectură plăcută!