Alina Gorghiu ne pune la dispozitie 4 filmulete de la lansarea candidatilor PNL si ne cere parerea despre eveniment.

Recunosc ca ziua de azi nu e atat de traumantizanta ca ieri. In cele 4 filmulete nu am auzit nici de dracu, nici de 25.000 de euro, nici de alocatii etc. A fost un eveniment ok din punct de vedere politic. Si stiti de ce? Pentru ca PNL nu are aceeasi sete de victorie la fel ca PSD sau PD-L. Necastigarea alegerilor pentru cele doua partide ar echivala cu neparticiparea la guvernare, adica un mare esec. Desi nu cred ca emite pretentii la primele doua locuri, PNL poate fi cel mai avantajat partid la aceste alegeri.

Din punctul de vedere al organizarii evenimentului perfect nu a fost si am sa spun si de ce. Sa o luam cu inceputul. Tariceanu intra in scena. Langa el o domnisoara (?!). Pentru o secunda am crezut ca e bodyguard, dar mi-am dat seama ca e cam firava. Nu avea ce cauta acolo. Am inteles… Ii arta drumul, dar de vreo doua ori era sa se calce pe picioare cu cameramanul. Apropo de cameraman (ma scuzati ca trec foarte repede de la una la alta), eu cred ca era din alta tabara politica. Ia fiti atenti la imaginea asta:

Omu’ ori vroia sa aduca aminte de certurile din partid, ori era omu’ lui Tariceanu si a vrut sa arate tuturor cine e seful in PNL. Mai degraba a doua. Nice move, Calin!

Nu mi-a placut introducerea lui Roman in programul de discursuri. A fost o incercare de castigarea a catorva procente pe care sunt sigur ca multi din simpatizantii PNL nu au agreat-o. Ok, am inteles, e cu voi acum. Dar chestia a parut fortata. Simpla lui prezenta intr-un al doilea rand era suficienta pentru transmiterea unui mesaj decent. Ati fortat nota.

Pentru doamna Renate Weber tot respectul din lume din partea mea. Dar parca nu s-a incadrat in spatiu. Mai bine zis nu s-a potrivit cu rolul pe care trebuia sa-l joace. Doamna e o profesionista adevarata, iar discursul ei cerea atitudine care sa duca la atingerea unei coarde sensibile. Cele doua lucruri s-au batut cap in cap si nu a iesit cum trebuia. Dar nu e vina ei.

Lucrul care nu mi-a placut deloc a fost Bogdan Olteanu. Si el e un om inteligent, dar nu un one men show. Asa ca rolul de prezentator a fost sarcina ingrata pentru el. O sa ma intrebati cine ar fi fost potrivit in locul lui. Chiar nu stiu. Dar sigur nu el.

Cam atat despre lansarea PNL.

Tagged on:             

3 thoughts on “Nici PNL nu scapa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.