Aflu putin mai devreme de la Mihnea ca site-ul Guvernului Romaniei s-a relansat. Intru, ma uit la una alta de curiozitate si dau peste sectiunea Institutii coordonate. Imediat imi sare in ochi Agentia pentru Strategii Guvernamentale cu al sau site. Intru si vad instantaneu titlul: „Portal de informatii publice”. Ma asteptam sa vad un site vai de mama lui, ca multe altele care tin de statul roman, dar asta parea actualizat macar. Avea stire despre campania „Hola soy Rumano” 🙂 .

La un moment dat vad sigla de la Trafic.ro, intru si stupoare: 1.718 vizitatori in ultimile 7 zile. Am zis „Stai asa, ca nu-i de gluma” si ma apuc sa ma uit peste el. Dau click pe Info Romania, apare harta Romaniei impartita pe judete si ma prind ca la un click pe judet apar orasele. Indragostit de locurile natale din fire dau click pe Neamt. Din nou stupoare. Site-ul cu 1.718 vizitatori pe saptamana uitase doua orase la judetul Neamt: Targu Neamt (care vorba aia, e mai mare decat Bicaz care era trecut de ei) si mai nou infiintatul Roznov. Mare Agentie de Strategii Guvernamentale, nici orasele nu le stie.

Sub Info Romania, alta sectiune interesanta: Baza de date. Intru pe Consilii Judetene in speranta ca mai aflu ce mai e pe acasa. Apare o cautare, scriu Neamt si imi apare alta stupizenie: Dan – Vasile Constantin – presedinte, Romica Rotaru- vicepresedinte, Dumitru Badea – vicepresedinte.

Draga Agentie Guvernamentala, au trecut inca vreo doi oameni pe la conducerea Consiliului Judetean Neamt de la Dan – Vasile Constantin.

Asa site-uri, asa Agentii Guvernamentale.

Tagged on:         

2 thoughts on “Portal de informatii publice plin de tampenii

 • septembrie 24, 2008 at 12:21 am
  Permalink

  eh.. acuma si tu. vrei sa fie online-ul mai rapid decat offline-ul in Romania. Huooo, bre, ca dureaza pana ajunge pixelul din Neamt pana la Bucuresti 😛

  Reply
 • septembrie 24, 2008 at 12:32 am
  Permalink

  Ce-i drept, de abia si-a facut Stefan cel Mare prin 1400 si ceva o cetate mica la Targu Neamt. Tre’ sa mai avem si noi rabdare 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.