Oameni buni, am ajuns intr-o perioada in care doua din trei cuvinte sunt „criza” si „financiara”. Toata lumea isi da cu parerea, se aduc argumente pro si contra, lumea intreaga e sub sceptrul crizei economice.

De meserie bagator in seama trebuie sa-mi dau si eu cu parerea. Nu cred ca inchiderea uzinelor Dacia, inchiderea fabricii Kraft sau alte inchideri sunt principalele semnale ale prezentei crizei economice in Romania.

Toata lumea a aflat despre demiterea lui Lacatus, aducerea lui Munteanu etc. Stiri rasuflate. La un moment dat s-a pus problema rezilierii contractului cu „U” Cluj al lui Dorinel. El venise la Steaua dar actele nu erau inca in regula. Fara rezilierea contractului anterior Dorinel nu putea sta pe banca la primul meci al Stelei sub comanda sa, cel cu Dinamo. Normal ca nu Dorinel avea sa plateasca suma de 100 de mii de euro necesara rezilierii contractului, ci noul patron Gigi Becali. Dar na belea. Gigi Becali a apelat la dusmanul Muresan pentru aceasta suma. Ca sa imprumut o sintagma folosita de Badea, prietene, tu intelegi despre ce vorbim noi aici? Adica Becali n-a avut acum o saptamana si ceva 100 de mii de euro cash? Becali? Ala care umbla cu teancul de euro in buzunar? Ala care e dat de o publicatie cel mai bogat roman? Fratilor, asta da criza economica. Asta e semnul adevarat al prezentei crizei econmice in Romania. Din averea de sute de milioane de euro (fleosc, am aflat eu ca nu are nici pe departe atatia bani), Gigi Becali nu are nici macar 100 de mii de euro cash.

Dragi concetateni, cumparati ce se mai poate, dati-va demisia, trageti obloanele la geamuri si baricadativa in casa. Vine CRIZA!

Tagged on:         

2 thoughts on “Adevaratele semne ale crizei economice

 • noiembrie 13, 2008 at 4:42 am
  Permalink

  adi, ai inteles gresit. criza este, doar ca problema se pune altfel. de unde razboinicu luminii arunca cu euroii in stanga si in dreapta, acum a asteptat sa vada ce se intampla. n-a vrut sa dea bani crezand ca U cluj merge la intimidare. cand a vazut ca aia nu dau inapoi, era foarte tarziu si nu avea cum sa trimita pe cineva cu banii aia la cluj astfel ca a rugat pe cineva care era in apropiere.

  Reply
 • noiembrie 13, 2008 at 7:48 pm
  Permalink

  Sau poate i-o fi fost frica de inca un drum cu bani la Cluj 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.