Analistul politic Adrian Zăbavă consideră că alegerile europarlamentare vor reseta scena politică românească şi a precizat că în perspectiva lui 2024 vor fi minim trei competitori cu ceva şanse în alegeri. El a explicat că ceea ce poate da peste cap acest lucru este o candidatură comună a PSD şi PNL la alegerile din toamna anului viitor. Adrian Zăbavă a discutat miercuri, la Prima News, despre cel mai recent sondaj apărut în spaţiul public.

“Acest sondaj confirmă ceea ce auzisem printre rânduri de la politicieni care mai au şi alte sondaje pe care nu le oferă public şi anume faptul că există o inversiune în clasament în această perioadă şi AUR pare să fi trecut pe locul doi în clasament. Aş mai puncta faptul că PSD se luptă să rămână în buza acelui 30%. Acest sondaj îl dă sub 30%, dar cu marja de eroare PSD intră în guvernare, putem trage această concluzie că PSD preia funcţia de premier când are 30%, rămâne de văzut cum va ieşi de pe funcţia de premier cu sondajele”, a explicat analistul politic.

Citește articolul în întregime aici Alianța care ar putea da peste cap alegerile din 2024: ”Vom avea minim trei competitori cu ceva şanse”

Tagged on:                 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.