De luni seară, de când Traian Băsescu a afirmat că Victor Ponta ar fi activat în cadrul Serviciului de Informaţii Externe în perioada 1997-2001, campania electorală are un nou tărâm de luptă comunicaţională.

Pentru că preşedintele României n-a venit cu documente care să demonstreze clar afirmaţia făcută, tema lansată a intrat într-un război de impunere a încadrărilor, fiecare parte încercând să transforme „povestea” sa în cea asimilată de cea mai mare parte a electoratului, să arate lumii ce trebuie să înţeleagă.

Subiectul „agentului acoperit” a fost pus în scenă ca la carte. A început cu o remarcă, un fel de teaser, susţinută şi de o ameninţare care să atragă atenţia („Candidaţii la prezidenţiale au timp să-şi completeze CV-ul. Dacă nu o fac, o voi face eu”). A continuat cu un subiect conex care n-a făcut altceva decât să ţină subiectul pe agendă şi să-l facă să câştige notorietate. Au urmat câteva referi pasagere cu privire la momentul în care vor urma dezvăluirile, iar când subiectul părea că se află într-o stare de letargie, lumea începând să-şi pună întrebări cu privire la existenţa unor astfel de informaţii compromiţătoare, a fost scos la iveală fix în timpul campaniei electorale.

Citește restul articolului aici: http://adevarul.ro/news/politica/victor-ponta-erou-oportunist-mincinosi-1_543f7cc90d133766a8fb22d4/index.html

Tagged on:                                     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.