Declarațiile dure ale lui Rareș Bogdan la adresa ministrului de externe nu îl au, de fapt, ca țintă pe Bogdan Aurescu, susţine analistul politic Adrian Zăbavă.

Pe de altă parte, consultantul politic Adrian Zăbavă este de părere că acest atac din partea liderului PNL reprezintă un răspuns la adresa șefului statului, cel care îl criticase voalat pe subiectul Schengen, când, după ce Rareș Bogdan a susținut că România ar putea bloca exporturile de cereale ale Ucrainei, șeful statului a semnalat doar că „unii s-au lăsat duși de val”.

„Atacul lui Rareș Bogdan este unul către Klaus Iohannis, și nu către Bogdan Aurescu, asta pentru că toată lumea știe că prezența lui Bogdan Aurescu în guvernele României se datorează președintelui Iohannis, chiar dacă, așa cum spunea Rareș Bogdan, locul este unul al PNL-ului.

E adevărat că vorbim de primul atac, prima distanțare – venită dinspre Rareș Bogdan, față de președintele țării, dar trebuie să ne amintim că președintele Iohannis a avut un mesaj critic destul de serios la adresa lui Rareș Bogdan în contextul subiectului Schengen, când a luat în derâdere mesajul lui Rareș Bogdan, deși, dacă voia, putea să treacă cu vederea acele declarații”, a declarat acesta pentru FANATIK.

Citește întreg articolul aici https://www.fanatik.ro/ce-se-ascunde-in-spatele-atacului-lansat-de-rares-bogdan-la-adresa-ministrului-de-externe-de-fapt-nu-il-vizeaza-pe-bogdan-aurescu-20334833

Tagged on:                 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.